2014. augusztus 14., csütörtök

ÉLELMISZER

BALLI   HAVLICAN  MACUNU  ALPINIA

A galanga a távol-keleti konyha egyik alapja, csodás levesek készülnek vele, vodkák és likőrök fűszere, itthon azonban kevesen ismerik és használják. Egykor afrodiziákum és hangulatjavító volt, ma pedig az új rákellenes csodaszer. De eszik vagy isszák? Galanga-kisokos.
Mézes Galanga paszta ,Vegyes galangal  Putty használata

Vegyes Herbal paszta 1 teáskanál naponta 3-szor ajánlott lehet enni.

Vegyes galangal paszta Alerts
A terhes és szoptató nők, a betegek colitis lehet kifogásolható.

Mintegy galangal növény
Galangal (Alpinia officinarum) zencefilgil és (Zingiberaceae) család fűszerként használják a rizóma egy évelő növényfaj. Native India, Délkelet-Ázsia és Laosz is. 3 m magas, fehér vagy rózsaszín virágok és galanga van lándzsa alakú levelek. A széles területen az orvostudomány és a konyha egy növény, amely köksapl. Topraklat test szárított gyökerek és fűszerként használják. Ma termesztett legtöbb délkelet-ázsiai országban, de a kulináris kultúra ebben a régióban, és a múltban már gyakran használják a középkori európai konyha. A legtöbb használják Délkelet-Ázsiában és indonéz konyha. Úgy tűnik, hasonló gyömbér gyömbér növény nem ugyanolyan az íze. Az íze keserű.
Előnyök és hatásai galangal
Ez ad erőt, hogy a szervezetben. Megnyitja az étvágyat. Ez erősíti a gyomor és gyomorégés jó. Ez megakadályozza, hogy a gyomor-és bélrendszeri gáz. Vizelethajtó. Breast megpuhul. Ez előnyös az influenza és a megfázás. Fejfájás, szédülés és a rossz lehelet megoldja. Podagra csökkenti a panaszok és a reuma.

Yeşil Çay - Green Tea - Zöld Tea

A zöld tea pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert tény az orvoslásban.

Zöld tea vagy fekete tea? A fekete teával ellentétben a zöld teát nem erjesztik. Kevéssel a teaszüret után gőzölés, melegítés útján bontják le a tealevelekben megtalálható polifenol-oxidáz enzimet. Az eljárási folyamat miatt az erjedés leáll. A későbbiekben a leveleket formázzák és minőségüknek megfelelően válogatják és szárítják. A minőségi teák feldolgozását kézzel végzik.


 A ZÖLD TEA HATÁSAIRÓL Zöld tea: Erősíti a csontokat Mégsem szívvédő a zöld tea? Alvási apnoe: a zöldtea segíthet Hogyan hat a teafogyasztás a csontokra? A tea leginkább említésre méltó pozítv egészségügyi hatása összetevőiben rejlik. Antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabbak a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek, melyek nagy koncentrációban fordulnak elő a teában. Példaként említve egy liter tea megközelítőleg 1 gramm polifenolt tartalmaz. A fekete teával szemben a zöld tea a fent említett előnyös hatású anyagokból valamivel többet tartalmaz, illetve a zöld teában kevesebb koffein található.


Az előnyök a szentjánoskenyér és szentjánoskenyér szirup. 

Fájdalomcsillapító, fertőtlenítő, immunrendszer erősítő is.

Hasznosak gátlására tüdőrák.
Ez jó a tüdő és a májbetegségek.
Feature, van egy növekvő anyatejbe.
Kitiltja bél paraziták.
Bélpanaszok, gyomor-és bélrendszeri gáz ellen jó.
Van köptető, mell puhítja, nyitja a hörgőket, légszomj hasznos ellen.
Növeli a szexuális állóképességet, impotencia jó.
Megakadályozzák a gyermekek egyre hideg.
A gyerekek jótékony a csontok fejlődését és magasság növekedés.
Ez előnyös a fogak és az íny.
Ez jó a székrekedés és a hasmenés.
Támogatja a szív.
Gazdag kalciumban.
Jó vérszegénység.
Ez jó csontreszorpciót.
Ez ad erőt, hogy a gyomor.
Ez ellen hatásos légszomj.
Ez jó a köhögés és az influenza.
Ez jó megfázás.
Növeli a spermaszám.
Vérnyomás jó.

Kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, réz és cink igen gazdag.
Hagyományos módszereket alkalmaznak a termelés.

Szőlőmag  - Grape Seed

Mire jó a szőlőmag-kivonat?
A szőlőmag-kivonat éppen ilyen feltételeket teremt a rákos sejtek számára, amelyben nem képes a növekedésre. A tanulmány eredményei szerint a szőlőmagból készült kivonat miközben károsítja a rákos sejtek DNS-ét, egyben meg is gátolja a sejtek gyógyulásának lehetőségét. Ráadásul az egereken végzett kísérletek során semmiféle toxicitást nem lehetett kimutatni, hangsúlyozta a kutatás jelentőségét Dr. Agarwal.

A rákos sejtek akkor támadhatók a leghatékonyabban, ha kiiktatják a védekező mechanizmusukat, így ugyanis nem lesznek képesek a regenerálódásra. Ugyanez azonban nem mondható el az egészséges sejtekről, tette hozzá Agarwal.



Resim yazısı ekle
A 15-as faktorú fényvédő krém magas szintű védelmet nyújt a napsugarakkal szemben, ugyanakkor természetes ápolást biztosít a bőr számára. Gátolja a bőr öregedését.


Ideális védelmet nyújt télen, amikor a bőrnek a hideggel is meg kell birkóznia. Az optimális UVA / UVB filter professzionális védelmet jelent a káros UV sugarakkal szemben. Az E-vitaminos öregedésgátló komplexum megóv a korai öregedéstől.

- Természetes alapanyagok felhasználásával.
- A hatékonyság és a bőr kompatibilitás bőrgyógyászatilag tesztelve.
- Nem tartalmaz parabeneket, szilikonokat, PEG-t, szintetikus színezéket, állati eredetű anyagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése